• Grootste jeanscollectie
 • 24-uurs levering op verzenddagen
 • Direct uit voorraad leverbaar

247 Jeans alternatief voor Blue X Only jeans

Ben je op zoek naar Blue X Only jeans? De Blue X Only jeans zijn niet meer leverbaar in Nederland. De Blue X Only jeans kenmerkte zich door de goede pasvorm en de goede prijs kwalitietsverhouding. 247 Jeans zijn een goed alternatief voor Blue X Only jeans. De collectie 247 Jeans bestaat uit jeans met een perfecte pasvorm, gemaakt van een duurzame kwaliteit en kenmerken zich eveneens door de goede prijs kwaliteitsverhouding.

Werkbroek jeans
Werkbroek jeans

Hieronder lichten we kort onze verschillende modellen 247 Jeans toe:

 • 247 Jeans Palm Slim Palm J04 Jog: De 247 jeans Palm J04 Jog is gemaakt van stretch denim en heeft een hippe uitstraling. De pasvorm is speciaal ontwikkeld voor iemand die iedere dag een comfortabele jeans wil dragen. De jeans heeft een wat smaller been waardoor deze jeans mooi aansluit. Ook verkrijgbaar in medium blue denim, dark blue denim en grijs denim
 • 247 Jeans Palm S07: De 247 Jeans Palm S07 heeft een hippe uitstrating door de 3D effecten en licht afgewassen wassing. De pasvorm is speciaal ontwikkeld voor iemand die iedere dag een comfortabele jeans wil dragen. Door de stretch denim en verhoging in de achterband is dit een heel comfortabele spijkerbroek. De jeans heeft een wat smaller been waardoor deze jeans mooi aansluit. Verkrijgbaar in de kleuren medium blue en dark blue.
 • 247 Jeans Palm S02: De Palm S02 geeft je altijd de juiste uitstraling. In ons assortiment vindt je meerdere Palm jeans in verschillende kleuren, zodat je voor iedere gelegenheid de perfecte jeans kunt dragen. Door de soepele stoffen en toevoeging van stretch ervaar je dat je deze broek iedere dag wilt dragen. Voorzien van mooie details en kleurvaste doeken koop je kwaliteit en tegelijk comfort. 
 • 247 Jeans Palm S05: De 247 Jeans Palm S05 Sand blasted dark blue heeft een perfecte pasvorm. De comfortabele heren jeans zijn gemaakt van stretch denim en voorzien van mooie details. Leverbaar in de kleuren dark blue en medium blue.
 • 247 Jeans Bison D30: De 247 Jeans Bison D30 is een musthave als het gaat om stoer naar je werk gaan. Door de sterke denimstof en extra verstevigingen van Cordura is deze jeans slijtvast. De spijkerbroek is voorzien van multifunctionele zakken en comfortabele insteek zakken en uitgevoerd met kniezakken voor kniebeschermers.
 • 247 Jeans Rhino S20: Met de 247 Jeans Rhino S20 ga je altijd comfortabel naar je werk. Door de toevoeging van stretch geeft werk jeans extra comfort en draagplezier. Deze jeans zijn voorzien van multifunctionele zakken voor bijvoorbeeld een mini tablet of telefoon. Door de speciaal ontwikkelde pasvorm ervaar je comfort zoals je van onze jeans mag verwachten.
 • 247 Jeans Wolf D30: De 247 Jeans Wolf is een stoere werkbroek. Door de sterke denimstof is deze jeans extra sterk. De spijkerbroek is uitgevoerd met een duimstokzak wat voor iedere klus van toegevoegde waarde is. Door de speciaal ontwikkelde pasvorm ga je met deze jeans iedere klus comfortabel te tegemoet.
 • 247 Jeans Grizzly D30: Door de sterke denimstof en extra verstevigingen van Cordura is de 247 Jeans Grizzly D30 slijtvast. Voorzien van multifunctionele zakken en comfortabele insteekzakken is het een praktische spijkerbroek voor allerlei soort werk.
 • Baziz Hazel S20: De Baziz Jeans Hazel is een mooie spijkerbroek die net als de palm altijd de juiste uitstraling geeft. We hebben deze jeans in twee kleuren, medium blauw en donkerblauw. Ook aan deze jeans is stretch toegevoegd, wat er voor zorgt dat de broek heerlijk comfortabel zit.

247 Jeans bestellen als alternatief voor Blue X Only jeans

De 247 Jeans zijn een goed alternatief voor Blue X Only jeans. 247 Jeans staan voor betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid en garant voor een perfect pasvorm. Daarbij zijn de 247 jeans 'Never out of stock' en op werkdagen binnen 24 uur leverbaar.

Op 247jeans.com kun je online bestellen of een account aanmaken als je ondernemer bent in de mode, retail of bedrijfskleding branche. Nog geen account op onze website? Maak dan een account aan Ben je als particulier of voor jouw werknemers op zoek naar de 247 jeans? Dan verwijzen we je graag door naar één van onze verkooppunten.

Meer informatie over 247 Jeans

Bekijk hieronder de video's van de praktische werk jeans en comfortabele casual heren jeans.