• Grootste jeanscollectie
  • 24-uurs levering op verzenddagen
  • Direct uit voorraad leverbaar

Spijker werkbroek

Bij 247 Jeans vind je een groot aanbod spijker werkbroeken. Deze praktische en comfortabele werkbroeken zijn gemaakt van stevige spijkerstof, speciaal ontwikkeld om te dragen tijdens het werk. Naast dat de werkbroek comfortabel zit tijdens het werk, is het ook belangrijk dat de werkbroek zorgt voor veiligheid. Dankzij de uitstekende kwaliteit van de spijkerstof ben je beschermd tijdens het werk. Doordat de spijker werkbroek minder snel slijt dan gewone jeans hebben deze jeans een langere levensduur. Op onze website vind je een uitgebreid aanbod spijker werkbroeken. Voor iedere klus is er een gewenste broek te vinden in een perfecte pasvorm. Bekijk ons uitgebreide aanbod werk jeans.

Spijker werkbroek

Spijker werkbroeken van katoen

De meeste spijker werkbroeken uit ons assortiment zijn gemaakt van 100% katoen en hebben hierdoor een lange levensduur. Daarnaast hebben we spijker werkbroeken waaraan we stretch toegevoegd hebben. Dit zorgt voor extra comfort en draagplezier.

Werkbroek met multifunctionele zakken

Veel spijker werkbroeken zijn voorzien van multifunctionele zakken en comfortabele insteekzakken voor bijvoorbeeld gereedschap. De spijker werkbroeken hebben altijd voldoende opbergruimte voor bijvoorbeeld een duimstok, mini tablet of voorraad schroeven. Daarnaast zijn veel jeans uitgevoerd met kniezakken voor kniebeschermers. Dit maakt het werk op je knieën een stuk minder intensief!

Korte spijker werkbroeken

Op zoek naar een spijker werkbroek voor de zomer of voor warme werkplekken? Ook dan ben je bij 247 Jeans aan het juiste adres. In ons assortiment vind je ook korte spijker werkbroeken. Deze praktische korte werkbroeken zijn een musthave voor de zomermaanden.

Spijker werkbroek

Spijker werkbroeken kopen

Met de spijker werkbroek kun je altijd stoer naar je werk! De spijker werkbroeken van 247 Jeans kenmerken zich door betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid en staan garant voor een perfect pasvorm. De jeans zijn ‘Never Out of Stock’. Door een constante bevoorrading van het magazijn streven we naar een snelle 24 uurs- levering.

Ben je een zakelijke klant en heb je een account op onze website? Dan kun je de werk jeans eenvoudig online bestellen. Nog geen account op onze website? Maak dan een account aan! Ben je particulier op zoek naar 247 jeans? Dan verwijzen wij je graag door naar één van onze dealers.