• check Grootste jeanscollectie
  • check 24-uurs levering op verzenddagen
  • check Direct uit voorraad leverbaar
klantenservice@247jeans.com31 (0)33 202 2012 Bereikbaar van ma-vrij
tussen 8:30 - 17:00 uur

FAQ 247Jeans


Hier vind je een handig overzicht de veelgestelde vragen.

Onze Jeans

Bij 247Jeans bieden we een diversiteit aan pasvormen om aan verschillende voorkeuren te voldoen. We hebben regular fit, slim fit en skinny fit.
Bij 247Jeans begrijpen wij de essentie van herkenbaarheid van jouw pasvorm als geen ander. Daarom hebben we al onze fits een eigen kleur gegeven.
Om de juiste maat te kiezen, raden we aan om gebruik te maken van onze maattabel.
Om de levensduur van je jeans te verlengen, raden we aan om ze binnenstebuiten te wassen in koud water en te drogen aan de lucht. Vermijd overmatig gebruik van wasmiddelen en houd je aan de instructies op het waslabel.
Bij 247Jeans zijn we toegewijd aan duurzaamheid. Lees ons hele verhaal over duurzaamheid.

Bestellen & Betalen

Bestel je op maandag tot en met donderdag vóór 15:00 uur dan verzekeren wij dat je order dezelfde dag wordt verzonden. In samenwerking met UPS zorgen we ervoor dat je bestelling tijdig wordt bezorgd.
Bestellingen met een bestelwaarde vanaf 20 euro worden gratis verzonden.
Bij ons op de website kan je betalen doormiddel van iDeal, Bancontact, Mastercard, Visa en Paypal.

Algemeen

Nee, we accepteren retouren binnen een bepaalde periode na aankoop, mits de jeans ongedragen zijn en het originele label nog is bevestigd.
Als je een klacht hebt, staan we klaar om dit te verhelpen. Neem gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar order@247jeans.com of door te bellen naar tel:+31 33 2022012. Van klachten kunnen wij leren.