• check GRATIS verzenden en retour
  • check Voor 15:00 besteld morgen in huis
  • check Meer dan 1000 verkooppunten
klantenservice@247jeans.com31 (0)33 202 2012 Bereikbaar van ma-vrij
tussen 8:30 - 17:00 uur

Over 247Jeans Over 247Jeans

247Jeans is er voor de harde werkers.

Voor de mannen en vrouwen die er alles uit willen halen. Iedere dag opnieuw. Want alles waar je energie in steekt, is het waard om goed te doen. Dat vinden wij bij 247 Jeans ook. Daarom zijn onze broeken van hoge kwaliteit. Stevig, zodat je erop kan vertrouwen dat de broek alles aankan. Stoer, omdat je weet waar je mee bezig bent.

En praktisch, zodat hij niet alleen lekker zit maar vooral ook handig is. Want met ons brede assortiment hebben we altijd een broek die geschikt is voor jouw situatie. Zo ondersteunt onze Jeans je bij alles wat je wil bereiken. Of dat nu thuis, in je achtertuin of op het werk is. 247 Jeans. Haal eruit wat erin zit.

Lees ons verhaal


Alles over onze pasvormen

Duurzaam Duurzaam

Eerlijk en transparant. Samen werken wij aan positieve, besparende en slimmere veranderingen in alle facetten van ons werk. Wij zijn aangesloten bij Denimdeal, een initiatief van Nederlandse jeansmerken en de overheid om samen de jeansmarkt schoner te maken.247 duurzame keten

Bij 247Jeans geloven wij dat alles waar je energie in steekt het waard is om goed te doen. Daarom kiezen wij voor duurzame samenwerking met onze partners in de keten. Eerlijk en transparant. Samen werken wij aan positieve, besparende en slimmere veranderingen in alle facetten van ons werk. Wij zijn aangesloten bij Denimdeal, een initiatief van Nederlandse jeansmerken en de overheid om samen de jeansmarkt schoner te maken.

247 duurzame producten

Bij 247Jeans willen wij je hoogwaardige en eerlijk geproduceerde broeken aanbieden. Geen snel wisselende collecties, maar broeken die we jarenlang uit voorraad kunnen leveren. Om een lange levensduur te kunnen garanderen, testen wij iedere broek bij een onafhankelijk instituut op treksterkte, schuurweerstand, kleurvastheid en het effect van wassen en drogen.

247 duurzaam werken

Bij 247Jeans kijken wij continu waar we duurzame keuzes kunnen maken. We hergebruiken verpakkingsmaterialen, wekken zelf energie op, zijn spaarzaam met water en wisselen gebruiksvoorwerpen uit met collega-ondernemers. Wij verzenden uitsluitend met UPS, dat zich wereldwijd richt op CO2-neutraal vervoer. Ook importeren we niet meer met vliegtuigen.

247 duurzame relaties

Bij 247Jeans geloven wij in duurzaam samenwerken. Na een zeer grondige selectie onder 200 vooraanstaande jeansleveranciers hebben wij langdurige partnerships getekend met producenten, spinnerijen en vervezelaars die onze stevige ambities delen. Onze voorwaarden zijn duidelijk: geen kinderarbeid, veilige werkplekken, eerlijke lonen en aantoonbare hoge ambities op circulariteit en duurzaamheid.

247 duurzaam testen

Jij wilt zeker weten dat er geen verboden giftige stoffen zijn gebruikt in onze broeken. Daarom testen wij onze producten op de verboden AZO kleurstoffen en Formaldehyde. Dit laten we doen door het onafhankelijke laboratorium Eurofins. Ook testen we continu de kwaliteit van onze broeken. Zo wordt de trek- en scheursterkte gecontroleerd om een langere levensduur te waarborgen.

247 duurzaam transport

Bij 247Jeans vervoeren wij onze producten zoveel mogelijk per boot, wat verreweg de meest efficiënte en CO2-vriendelijke manier is van transporteren. Door groot in te kopen verschepen wij alleen volle containers. Om carbon footprint te verlagen hebben wij alle luchtvrachten vanaf 2019 geschrapt.

Lees meer over onze duurzame jeans