• Grootste jeanscollectie
  • 24-uurs levering op verzenddagen
  • Direct uit voorraad leverbaar

Denim werkbroek

Met zijzakken, insteekzakken en kniebeschermers

Op zoek naar een praktische en comfortabele werkbroek en ook stoer gekleed gaan? Dan zijn onze 247 jeans iets voor jou. Deze hippe denim werkbroeken zijn gemaakt van stevige spijkerstof van goede kwaliteit. Hierdoor zijn dit ideale werkbroeken die lang meegaan en beschermen tijdens werk. Naast veiligheid en duurzaamheid bieden de denim werkbroeken ook comfort. De perfecte pasvorm maakt deze werkbroeken voor iedereen een fijn zittende werkbroek. Veel denim werkbroeken zijn voorzien van praktische zijzakken en insteekzakken. Deze extra opbergruimte is handig voor bijvoorbeeld gereedschap, schroeven, duimstok of mini tablet. Ook hebben veel van de denim werkbroeken zakken voor kniebeschermers. Dat biedt bescherming bij het werken op de knieën.

Denim werkbroeken van 247

Denim werkbroeken worden steeds populairder. 247 Jeans is al jaren een begrip op het gebied van werkspijkerbroeken. Onze denim werkbroeken zijn van hoogwaardige kwaliteit en onderscheidend in kleur en wassingen. Een groot voordeel van de 247 jeans is dat deze altijd leverbaar zijn, dankzij onze ruime voorraad.

Denim werkbroeken kopen

De denim werkbroeken, ook wel werk jeans genoemd, passen bij iedereen en bij elke klus. Bekijk ons uitgebreide aanbod werk jeans. Ben je een zakelijke klant en heb je een account op onze website? Dan kun je de denim werkbroeken eenvoudig online bestellen. Ben je particulier op zoek naar 247 jeans? Dan verwijzen wij je graag door naar één van onze dealers.

Denim werkbroek        Denim werkbroek