• Grootste jeanscollectie
 • 24-uurs levering op verzenddagen
 • Direct uit voorraad leverbaar

Top 10 werkbroek Jeans

Op onze website vind je een uitgebreid aanbod heren jeans, dames jeans en werk jeans. Praktische en comfortabele broeken gemaakt van stevige spijkerstof. Op zoek naar nieuwe broeken voor het werk? Bestel onze stevige werkbroek jeans waar je lang plezier van hebt.

Werkbroek jeans         Werkbroek jeans

Werkbroek jeans van 247 Jeans

De werkbroek jeans van 247 Jeans zijn spijkerbroeken van hoge kwaliteit met een brede variatie aan pasvormen, kleuren en wassingen. 247 jeans is op het gebied van casual heren jeans al jaren een begrip met het ruime assortiment jeans in diverse kleuren en wassingen. Bij het dragen van een 247 jeans ervaar je dat deze zijn gemaakt vanuit vakmanschap en passie voor denim. Hieronder vind je onze top 10 werkbroek jeans:

 1. 247 Jeans Bison D30De 247 Jeans Bison D30 is een musthave als het gaat om stoer naar je werk gaan. Door de sterke denimstof en extra verstevigingen van Cordura is deze jeans slijtvast. De spijkerbroek is voorzien van multifunctionele zakken en comfortabele insteek zakken en uitgevoerd met kniezakken voor kniebeschermers.
 2. 247 Jeans Rhino S20Met de 247 Jeans Rhino S20 ga je altijd comfortabel naar je werk. Door de toevoeging van stretch geeft werk jeans extra comfort en draagplezier. Deze jeans zijn voorzien van multifunctionele zakken voor bijvoorbeeld een mini tablet of telefoon. Door de speciaal ontwikkelde pasvorm ervaar je comfort zoals je van onze jeans mag verwachten.
 3. 247 Jeans Wolf D30De 247 Jeans Wolf is een stoere werkbroek. Door de sterke denimstof is deze jeans extra sterk. De spijkerbroek is uitgevoerd met een duimstokzak wat voor iedere klus van toegevoegde waarde is. Door de speciaal ontwikkelde pasvorm ga je met deze jeans iedere klus comfortabel te tegemoet.
 4. 247 Jeans Grizzly D30Door de sterke denimstof en extra verstevigingen van Cordura is de 247 Jeans Grizzly D30 slijtvast. Voorzien van multifunctionele zakken en comfortabele insteekzakken is het een praktische spijkerbroek voor allerlei soort werk.
 5. 247 Jeans Palm S02: De Palm S02 geeft je altijd de juiste uitstraling. In ons assortiment vindt je meerdere Palm jeans in verschillende kleuren, zodat je voor iedere gelegenheid de perfecte jeans kunt dragen. Door de soepele stoffen en toevoeging van stretch ervaar je dat je deze broek iedere dag wilt dragen. Voorzien van mooie details en kleurvaste doeken koop je kwaliteit en tegelijk comfort. De Palm S02 is leverbaar in de kleur donker blauw.
 6. 247 Jeans Palm S05Ook de Palm S05 is vergelijkbaar met de Palm S02 en Palm S04. De Palm S05 is leverbaar in de kleur donker blauw. Ook deze casual heren jeans hebben een perfecte pasvorm.
 7. 247 Jeans Palm S04De Palm S04 is vergelijkbaar met de Palm S02 en Palm S05. Ook dit is een voorbeeld van een spijkerbroek die je voor iedere gelegenheid kunt dragen. Ten opzicht van de Palm S02 is het verschil is de kleur. De Palm S04 is leverbaar in de kleur Medium blauw.
 8. 247 Jeans Palm S08De 247 Jeans Palm S08 heeft een hippe uitstraling en ideale pasvorm. De smallere benen zorgen ervoor dat de jeans mooi aansluit. De Palm S08 is verkrijgbaar in de kleur donker blauw.
 9. 247 Jeans Palm S07De 247 Jeans Palm S07 heeft een hippe uitstraling door De 3D effecten en licht afgewassen wassing. De pasvorm is speciaal ontwikkeld voor iemand die iedere dag een comfortabele jeans wil dragen. Door de stretch en verhoging in de achterband is dit een heel comfortabele spijkerbroek. De jeans heeft een wat smaller been waardoor deze jeans mooi aansluit.
 10. Baziz Hazel S20De Baziz Jeans Hazel is een mooie spijkerbroek die net als de palm altijd de juiste uitstraling geeft. We hebben deze jeans in twee kleuren, medium blauw en donkerblauw. Ook aan deze jeans is stretch toegevoegd, wat er voor zorgt dat de broek heerlijk comfortabel zit.

Werkbroek jeans werk        Werkbroek jeans top 10